Втора поредна загуба инкасира отборът на „Локомотив“ (Мездра) след срещата за Купата на България с ФК Септември 98 (Гложене). Момчетата на наставника Николай Христозов откриха резултата, но радостта им бе кратка. Домакините бързо възстановиха равенството и с две попадения на Атанас Илиянов-Неймар спечелиха двубоя.

Така отборът на Септември (Гложене) победи сочения за фаворит тим на Локо (Мз) и се класира за следващия етап, където ще срещне победителят в област Монтана.

Наставникът на мездренчани Николай Христозов сподели за MediaNews, че цялата атмосфера по време на срещата е била негативна, а и загубата в събота е оказала влияние върху настроението и самочувствието на играчите. Въпреки направените смени от ст. треньора на мездренчани, играта им не получи необходимата острота и те не успяха да обърнат мача и да се поздравят с победа.

Христозов заложи на следната единайсеторка: Хр. Георгиев, В. Иванов, Н. Ганчев(К) (Гр. Илиев), Д. Иванов, В. Сапунджиев, Генади Петров ( Кр. Йотов), Ал. Стоянов (Пл. Спасов), М. Бешев (Н. Велинов), Кр. Димитров, Ив. Аспарухов, Ант. Драгомиров (Ив. Кирилов)