Градоначалникът поздрави екипа на "Джуниър Ачийвмънт - България". Каменов каза, че добрите практики дават възможност на младите хора да се запознаят с реалната работна среда, както в бизнеса, така и в общинската и държавната администрация и са полезен опит за подрастващите.

Изпълнителният директор на "Джуниър Ачийвмънт - България" Милена Стойчева заяви, че с подписването на това споразумение ще се сложи начало на нови дейности, които са в посока изграждане на една друга култура и поведение на младежите. Тя обясни, че идеята е посредством няколко програми да се постави образованието като централна тема за голяма част от общините, с което да се ориентират младите хора в това, че имат възможност за реализация по родните си места.

На официалната среща по подписване на документа присъстваха директори на училища, общински служители и учители по икономика и предприемачество. След сключване на споразумението, изпълнителният директор на Фондацията за предприемачи Милена Стойчева посети Средно училище "Васил Кънчов“ и беседва с учениците от X и XII клас за значението на добрия мениджмънт.