Почивна ще остане обаче и тази седмица за футболистите на Локомотив (Мездра). По програма „железничарите” трябваше да гостуват в неделя в Зверино на Скала 2015 (Оселна). Двубоят е отложен. Мездренци са представили медицински свидетелства, че имат болни играчи и са поискали от Областния съвет на БФС да отложи двубоя за по-късна дата. Очаква се мачът да се играе през декември, след последния есен кръг на шампионата.

На другите два отбора от община Мездра - Скала (Зверино) и Околчица (Моравица), предстоят двубои с опашкарите в групата. Моравчани приемат на изкуствения терен в Мездра Строител (Кунино), а зверинчани гостуват на Балкански (Михайлово). И двата мача са в събота от 14:30 часа.

Останалите двубои от кръга са: Манастирище - Миньор 2005 (Згориград), Ботев (Криводол) - Ботев (Рогозен), Искър 1923 (Роман) - Монолит (Манастирище) и Дунав 2016 (Селановци) - Огоста (Хайредин).

Начело във временното класиране е Манастирище с 28 точки, пред Локо (Мездра) с 22 т., Скала (Зверино) и Монолит (Манастирище) с по 20 т. Следват три тима с по 16 т. - Околчица (Моравица), Скала 2015 (Оселна) и Огоста (Хайредин).