Акцент в афиша е най-новото заглавие в репертоара на ДКТ-Враца – брилянтната комедия „Роклята беглец“ от Щефан Фьогел, с режисьор Владлен Александров. Премиерното й представление е в Деня на влюбените и виното –14 февруари (сряда), от 19 ч. в читалище „Развитие“ във Враца, като за присъстващите в залата са подготвени куп изненади. На 18.02 пък спектакълът ще се играе в град Банкя.

През месец февруари зрителите ще имат възможността отново да се насладят на хитови спектакли на врачанския театър. На 7.02 и 21.02 от 19 ч. в камерна зала ще се играе спектакълът „Извън контрол“ от Рей Куни, а на 12.02 и 27.02 постановката ще гостува на софийската публика в Театро „Отсам канала“ и театър „Сълза и смях“. На 8 февруари от 19 ч. врачанските зрители ще имат възможността да гледат пиесата „Отворена брачна двойка“. Премиерният спектакъл „Гимнастика за бременни“ пък ще радва публиката във Враца на 15.02 и 29.02 в камерна зала от 19 ч., а на 20.02 и 28.02 постановката на режисьора Петринел Гочев ще гостува в Козлодуй и Кнежа.

За най-малките зрители екипът на театъра е подготвил поредица от срещи в детски градини и училища, турне в Червен бряг, както и уикенди с детските спектакли „Тримата снежковци“, „Калпазански рай“, „Една история с две мишки“, „Не пресичай на червено“, „Приключение на горската полянка“, „Пижо и Пенда“.

Повече информация за програмата на ДКТ-Враца може да намерите на https://theatre.vratsa.eu/programa

Билети ще откриете на касата на театъра.