Сюжетът на новия български игрален филм се фокусира върху живота на обикновените хора в съвременното ни общество. В рамките на двадесет и четири часа в шест софийски таксита се случват шест истории, повлияни от абсурдите и проблемите на днешната действителност. Всички те са обединени от една смърт, която ще даде шанс за нов живот. Шофьорите на таксита са водещите герои, виждат най-обективно реалността, включително и от тъмната й страна. Някои от тях са принудени да влизат в ролите на психолози и терапевти, а понякога - спасители. Други са агресори. Трети са жертви. Те са част от истинския живот. Останалите герои на тези истории са клиентите на такситата - различните лица на българското общество. Редуват се както драматични, така и комични епизоди из нощна София.

Във филма участват актьорите Ирини Жамбонас, Асен Блатечки, Васил Василев-Зуека, Стефан Денолюбов, Юлиан Вергов, Васил Банов, Герасим Георгиев-Геро, Иван Бърнев, Стефка Янорова, Николай Урумов и др.

Сценарият е дело Симеон Венциславов и Стефан Командарев. Оператор е Веселин Христов, монтажист - Нина Алтъпармакова, а художник - Мария Койчева. Продуценти на кинолентата са Стефан Командарев и Катя Тричкова