Сред получените от тях отличия са още: Специална награда за участие в I-ви Международен ретро парад за приятелите на Ретро клуб - Парачин, Сърбия, плакет от Български автомобилен клуб „Ретро“ във връзка с организирането на първия Ретро парад във Видин и, разбира се, една от най-важните за тях награди – Купата на кмета, връчена им лично от Огнян Ценков. Това са само част от многото отличия, които са получили амбициозните млади хора.

„Благодарни сме на Община Видин и лично на Вас, г-н Ценков, за подкрепата и за това, че се отзовавате на нашата идея за организирането на Ретро парад във Видин, защото благодарение на общите ни усилия той вече се превърна в традиция“ - казаха те.

От своя страна кметът на Община Видин изказа своето задоволство от достойното представяне на Иван и Бойко на участия у нас и извън страната, от усилията и желанието, с които те работят за реализиране на инициативата си: “Този парад е и една възможност да популяризираме нашия град и като туристическа дестинация, да покажем неговите дадености и богатото културно-историческо наследство. Винаги можете да разчитате на подкрепата на Община Видин“.