© ППМГ "Акад. Иван Ценов" - Враца

Безапелационен в своето представяне беше шестокласникът Валери Ташев. Той представи отлично своя проект „Космонада“ в категория Интерактивни проекти и е класиран на първо място, съобщават от врачанската гимназия.

В категория Мултимедийни приложения челното място зае Христиан Кръстев и Александър Йорданов от 10 клас – Приложен програмист, които представиха своята игра „The Warrior’s Rage”. На второто място се наредиха Алекс Гергова и Димитър Митев от 8 клас – Приложен програмист и техният сайт „Враца спортува“, а на трето, в същата категория, - Александър Томов и Калоян Иванов също от 8 клас – Приложен програмист, с техния проект „Компютърна АКадемия“.

На първото място в категория Софтуерни приложения се класираха Калоян Даскалов и Тимон Трифонов от 10 клас – Математика и информатика и техния проект „IntelliChess”, на второ - Никола Недков от 10 клас – Математика и информатика и неговия проект bGrow, а на трето - Самуил Томов и Светлин Стоянов от 8 клас – Приложен програмист и техния интересен проект „EscapePMG“.