Петя Аврамова, д-р Владимир Христов и Владимир Миленков коментираха ремонта на пътя Враца-Паволче-Челопек, който беше планиран и осъществен от правителството на ГЕРБ. Беше подновен изцяло водопроводът в Челопек и в централната част на Паволче.

„Спрени са ремонтите на голяма част от възложените над 100 км републикански пътища в областта, а фирмите и хората, които работиха, все още чакат плащане за свършеното”, коментира Петя Аврамова.

Липсата на фигурата на обединител на гражданите и политическите сили в тежък момент за държавата беше сред темите на разговор с жителите на Власатица. Румен Радев начерта разделителни линии между българите, вместо да ги обедини, беше мнението на хората.

„Надявам се, че след два провалени парламента хората ще направят разумен избор и ще подкрепят коалиция ГЕРБ-СДС с №32 в бюлетината, защото сме доказали, че можем да се справяме с кризи и да управляваме отговорно държавата. Вярвам, че ще подкрепят и кандидатпрезидентската двойка проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева с №15, които могат да обединят българския народ. България има нужда от спокойствие, стабилност и единност“, добави Аврамова.

В рамките на деня кандидатите за народни представители инж. Петя Аврамова, д-р Владимир Христов и Владимир Миленков присъстваха на храмов празник в село Челопек. Заедно с хората те се помолиха за здравето и добруването на жителите на Челопек и всички българи.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

* Платена форма на отразяване на предизборната кампания