В генералното класиране първо място зае отборът на АСК „Мегапорт” (Велико Търново), с пилот Мирослав Ангелов и навигатор Недялко Сивов. На второ място се нареди АСК „Дунев Рейсинг” (София) с екипаж Дочо Цвятков и навигатор Линда Багерова, а на третото място остана АСК „Дианел Рейсинг” (Сливен) с пилот Георги Василев и навигатор Стефан Добрев.

Наградният фонд от 5 000 лв. бе осигурен от Община Видин. Победителят в ралиспринт "Вида 2018" получи 2 500 лв., класиралите се на второ и трето място - по 1500 лв. и 1000 лв.

В отборното класиране победител стана АСК „Дунев Рейсинг”, втори е АСК „Мегапорт”, а трети - АСК „Жико Моторспорт”.

Председателят на АСК „Жико Моторспорт” Иван Иванов връчи плакет на кмет на Видин Огнян Ценков в знак на благодарност за голямата подкрепа, която оказва за развитието на автомобилния спорт. Отличието получи инж. Цветан Асенов.

За изключителен принос в автомобилния спорт осем ветерани от Видин бяха наградени от Общината и АСК "Жико Моторспорт" с плакети. Гостите от съседна Сърбия, участници в ралито, също получиха специални плакети.

След церемонията по официалното награждаване, в Епиграфския център бе дадена пресконференция, на която присъстваха победителите и организаторите на ралиспринта. Пилотите и навигаторите споделиха своите впечатления от трасетата и изразиха благодарността си към дисциплинираната видинска публика, към организаторите на събитието и заявиха желанието си да бъде възстановен отново супер специалния етап, провеждан преди години. От името на кмета на Видин, инж. Цветан Асенов поздрави победителите и изказа своето възхищение от майсторството и професионализма на екипажите. Той им пожела и занапред да постигат успехи и изрази увереност, че пилоти и навигатори ще се включат и следващата година в ралиспринт "Вида".