„Приемете от името на Община Мездра и на цялата местна общественост нашата искрена благодарност за грижите, които полагате за опазване на най-ценното нещо на света - човешкия живот, пише в поздравителния адрес.

В извънредна ситуация като сегашната, когато сме изправени пред предизвикателството Covid-19, Вашата безрезервна отдаденост към най-хуманната професия, е нужна на обществото ни повече от всякога. Вие сте тези, които ни вдъхват надежда и вяра в труден момент като днешния, че има на кого да разчитаме.

Продължавайте със сърце и душа, с професионализъм и всеотдайност да служите на хората, да оправдавате очакванията на своите пациенти.

Бъдете все така отговорни, състрадателни и добри!

От все сърце ви желая здраве, удовлетвореност и нови професионални успехи! Честит празник!“

Председателят на Общинския съвет на БЧК - Наталия Горанова, заедно с доброволци подариха цветя за всички отделения в болницата, с послание за благодарност и признателност към хората в бели престилки, които, макар и във време на пандемия, се грижат за нашето здраве.

Д-р Съботинова благодари на Община Мездра и на БЧК от името на своите колеги за постоянната подкрепа и уважение.

Екипът на MediaNews поздравява всички медицински работници за тяхната усърдна работа и неуморен труд в името на здравето.