Всеки участник има право да предостави по една авторска снимка. Снимките за фотоконкурса трябва да са направени през 2016, 2017, 2018, 2019 или 2020 г., в дигитален формат JPEG. Всеки автор трябва да може да предостави изходен файл (снимка в оригинален размер).

Не се допускат творби извън темата на конкурса, селфита, фотоколажи, както и снимки, които съдържат допълнително прибавени графики.

Към всяка снимка, участваща в конкурса, трябва задължително да има следната информация: име на автора фотограф; година на заснемане; година на раждане; адрес, имейл и телефонен номер.

До 17 май можете да изпращате Вашите творби на електронна поща dhd.obshtina.kozloduy@gmail.com.

След посочения срок всички снимки ще бъдат качени в събитие във фейсбук страницата на Община Козлодуй, където вотът ще се осъществява чрез харесване на снимката на съответния участник. Гласуването ще продължи до 29.05.2020 г., до 17:00 ч.

Изпращайки фотография за участие в конкурса, участниците дават съгласието си организаторите да ги използват по следния начин: да ги публикуват на хартия или в електронен формат, да бъдат част от календар на Общината, да бъдат включвани в изложби, свързани с община Козлодуй, както и да бъдат използвани от други медии в публикации, свързани с изявата, и с цел представяне на конкурса.

Резултатите ще бъдат обявени на 30 май. Авторите на трите снимки, събрали най-много гласове чрез харесване, ще получат награди.