Условията за включване работодател като партньор са следните:

„Работодател“ е всяко физическо лице, юридическо лице или негово поделение, както и всяко друго организационно и икономически обособено образование (предприятие, учреждение, включително община, организация, кооперация, стопанство, заведение, домакинство, дружество и др. подобни), което самостоятелно наема работници или служители по трудово правоотношение, включително за извършване на надомна работа и работа от разстояние и за изпращане за изпълнение на работа в предприятие ползвател.

Работодателите следва да имат самостоятелна правосубектност, да са регистрирани и да имат право да осъществяват дейност на територията на Република България в съответствие с действащото законодателство. Работодателите трябва да имат възможност за осигуряване на стажуване или чиракуване, или заетост на целевите групи в рамките на проекта, който е със срок на изпълнение 31.12.2020 г.

В тази връзка очакваме в срок до 11.05.2017 година до 17. 00 часа на официалния имейл на община Борован: ob_borovan@abv.bg или в деловодството на общината уведомително писмо относно заявен интерес от страна на работодатели, за включване в проекта като партньор-работодател. Информация относно процедурата:BG05M9OP001-2.018 „Социално-икономическа интеграция на уязвими групи. Интегрирани мерки за подобряване достъпа до образование" - Компонент 1, изискванията към работодателите партньори по проекта и изискуемите от тях документи може да намерите на https://eumis2020.government.bg/ Лице за контакти и въпроси: Илияна Донкова Дончовска-Бърдарска, тел: 0893666373, il.donkova@abv.bg

Кмет на Община Борован: инж. Десислава Тодорова