Музиката е на Натали Ангелова, текстът на Натали Ангелова и пианистката Елина Дашина, а аранжимента изготвят Джейкъб Окуму, завършил „Berklee College of Music”, Boston, Момчил Косев и Борислав Димчев.

Записът на песента е реализиран от Живко Даскалов в студио "Renewsound”.

Посланието на песента ни връща към безгрижните детски години. Напомня ни да погледнем навътре в себе си и да намерим истински щастливото малко човече, което пази чисти коледни спомени от детството, с аромат на свежи мандарини, много игри и моменти на истинско щастие. Кара ни да си спомним, че всеки от нас продължава да бъде това дете - спонтанно, неподправено, способно да се радва и да се впечатлява от най-простичките неща.

Целта на проекта е благотворителна. Участниците искат да съдействат на неправителствената организация "Конкордия”, подпомагаща деца в неравностойно положение, в инициативата за събиране на средства за построяване на детска площадка в двора на "Конкордия”, под мотото "Помогни на децата да бъдат деца.”

Съвсем скоро ще бъде готово и видеото към песента. За заснемането му в екип работят режисьора Ованес Торосян, оператора Драгомир Димчев и асистент оператора Росен Савков. За грима се погрижи GG’s beauty. Във видеото участват децата - Андреа и Михаела Сотирови, Николай Баджаков и Зорница Даскалова. Участие взема и лабрадора Toтомир Беладжиев – Тото, предоставен с радост от Ивайло Христов. Видеото е заснето в дома на социоложката и певица Мира Добрева, с любезното съдействие на Велизар Гоцев и Теа Димитрова.

Натали е бивша възпитаничка на музикалната педагожка Миглена Георгиева и беше част от Вокално студио детски смях "Ние, врабчетата" към ОДК "Ние, врабчетата". Тя завърши НМА "П. Владигеров". Има концертни участие. Работи и като учител по музика.

Миналата година Натали зарадва своите почитатели и гражданите на Монтана с първия си сингъл "Изгубена", който вече се върти по радиостанции и музикални канали.

Гласовитата млада певица от Монтана пожелава на всички Весели коледни празници и Щастлива нова година!