В първия полуфинал отборът на Нашенци-Пчелна майка се наложи над Атлетик 1996 (Враца) с 5:4 след изпълнение на дузпи (в редовното време 1:1). Нашенци поведоха в 11-ата минута на мача с попадение на Пламен Първанов, а 4 минути след почивката Петко Петков възстанови равенството - резултат, който се запази до края на срещата.

При изпълнението на дузпите по-хладнокръвни се оказаха футболистите на Пчелна майка, които за втора поредна година и общо за четвърти път през последните пет години се класираха за финала.

В другия полуфинален двубой снощи Искър 1923 (Роман) победи ВиК (Враца) с 4:1 (на полувремето 1:1) и също достигна до решителния мач за титлата. Два гола за романчани отбеляза Борис Тончев, а по веднъж се разписаха Теодор Лазаров и Димитър Димитров. Почетното попадение на ВиК-а вкара Цветан Лазаров.

Така на финала тази вечер от 19:30 часа ще се срещнат Нашенци-Пчелна майка (Враца) - Искър 1923 (Роман). Час по-рано, от 18:30, е мачът за третото място между Атлетик 1996 (Враца) и ВиК (Враца).

Непосредствено след финалния двубой ще стане награждаването на призьорите в турнира.