Две поощрителни награди по 100 лв. отидоха при Иван Иванов, чиято снимка събра 110 харесвания и при Петя Богомилова, за чийто фотос гласуваха 207 души. На трето място е Теменужка Аспарухова с награда от 150 лв., като нейната снимка отбелязаха 360 души.
Второто място за 200 лв. заслужи фотографията, с която участва Асен Станев. Неговите почитатели са 369. Първенецът в надпреварата за най-харесвана снимка, изобразяваща прекрасната коледна украса на любимия ни град, е Каролина Петкова, с 488 гласа.

Д-р Ценков благодари на участниците за активността и призова видинчани да бъдат инициативни и да дават своите идеи как да изглежда още по-впечатляващ Видин за следващата Коледа, така че наистина да спечели заслужено приза за най-добре украсен град в България. „Това не е самоцел. Получихме наистина обществена подкрепа. Коледа е един от най-светлите празници и независимо от епидемичната обстановка ние трябва да му отдадем заслуженото“ – каза той и пожела на всички здраве, късмет и успехи през новата година.

От името на 17-годишната Каролина, нейният приемен родител Пламен Стоянов благодари на кмета на Община Видин, на заместник-кмета Борислава Борисова и на общинското ръководство. Той се обърна към д-р Ценков с думите: „Хората оценяват Вашите усилия, защото през последните години не е имало такъв кмет, който така да милее за града и за неговите жители“.

Община Видин изказва благодарност на всички участници, показали със своите снимки колко красив е нашият град в коледната си премяна и отговорили на предизвикателството, което отправи кметът на Общината д-р Цветан Ценков като заяви, че Видин може да претендира за най-хубава празнична украса.