Два дни след тази кражба, пак посред бял ден, на ул. „Ген. Леонов” до №1 отмъкнала със сила дамска чанта в която имало 38.00 лева, дебитна карта мобилен телефон марка "Нокия" и лични вещи на обща стойност 92.37 лева. Освен тези кражби за няколко часа крадлата успяла с помощта на своя колежка-апашка да изтеглят пет пъти пари от дебитната карта на обща стойност 400 лева от АТМ устройство на „Уникредит Булбанк” на ул.“Лукашов”

Наглата крадла е с инициали Ц.И.А. и е помолила съда да се съобрази че била самотна майка на две деца. След споразумението съдът с цялата строгост на закона се е произнесъл с определение, според което й е наложено наказание „лишаване от свобода” за срок от две години и осем месеца, изпълнението на което се отлага за срок от 4 години, считано от влизане на определението в сила.

За съучастничката на наглата крадлата с инициали В.С.Д. Окръжният съд на Враца е определил наказание „лишаване от свобода” за срок от една година и десет месеца, изпълнението на което се отлага за срок от 3 години. От документите по делото става ясно, че причинените от извършените престъпления имуществени вреди са възстановени изцяло от двете обвиняеми.