© brandos

Пролет 2021 идва със страст, класически трендове и дизайнерски решения, градски стил и характер и магията на червения цвят, който ще измести нежните пастелни нюанси и ще прикове вниманието. Ето какво ни носи модата тази пролет.

Завръщането на платформите. Дебелите платформи се завръщат, за да дадат сантиметри към ръста ти, без да те лишат от комфорт. Нещо повече – този сезон платформите не са просто удобни за ходене, а дизайнерско решение, приковаващо погледа –изпъстрени с цвят, декорирани с бродерии и щампи, изработени с вкус като истински моден шедьовър.

Дивото зове или животински шарки върху… кецовете ти. Ако си считала, че змийската шарка е поп-фолк и няма място върху спортните ти обувки, то е време да погледнеш новите модели. Кроко лак, блясък и пайети покриват маратонки и кецове за една нетрадиционна пролет.

Скуката отстъпва място на интересните дизайнерски решения. Шикозните облекла ще бъдат на мода, а кожата ще бъде на гребена на модната вълна, изтласквайки другите тъкани в ъгъла. Костюмите тази пролет ще бъдат удобни, разкроени, шокиращи с широките си крачоли и свободния силует. Причудлива комбинация от уличен, офис и бохо стил. На върха на модната фиеста ще е пачуъркът. Стилът е крещящ, граничещ с шаренията, но именно този му вид го прави подходящ за младите дами със свободен дух, обичащи цветния живот. Дантелата продължава да бъде модерна и за пролетно-летния сезон на 2021-ва година за радост на изисканите дами, които откриват в нея лесно и луксозно облекло за всеки повод. Обемните ръкави се завръщат и ще зарадват почитателките на този толкова аристократичен стил, изравняващ пропорциите и внасящ доза лукс във всеки топ. Ще виждаме обемни ръкави на топове, ризи и дори рокли през целия пролетно-летен сезон.

Почитателките на елегантните облекла ще бъдат впечатлени от завръщащи се отдавна забравени модни тенденции – бродериите, които придават стил на дрехите, и якичките, характерни за 70-те години. Младите момичета пък ще бъдат зарадвани с много блясък и авангардни решения като дрехи с пера, както и с… елегантни суитшърти. Да, правилно прочете – създадени от материи, характерни за по-официалните дрехи, и съчетани с пола или рокля те ще се борят за вниманието и обичта на младежите този пролетно-летен сезон.
Източник: Actualno.com