Сред специалните гости на турнира бяха Радостина Хаджийска - Директор "Правни и корпоративни въпроси" в Каменица АД, Александър Владимиров - заместник-кмет "Култура, спорт, социални и младежки дейности, туризъм и инвестиции", и Валентин Станчев - бивш български футболист, нападател, който от началото на 2014 г. изпълнява длъжността Главен селекционер на ДЮШ на ПФК Лудогорец Разград.

Участниците показаха умения като за истински професионалисти и не останаха незабелязани от организаторите. Те връчиха индивидуални отличия като със званието „Най-спортсменски отбор“ бе отличен „ВиК Враца“, „Звездата на турнира“ стана Пламен Нитоловски от „Миньор Згориград“, а приза „Най-добър вратар“ получи Веселин Илиев от „Нашенци Враца“. Всички призьори истински се зарадваха да получат и своята награда за сетивата – страхотна бира от Каменица, а марката H8S Hristo Stoitchkov им осигури и футболни топки.

Сега отборът „Миньор Згориград“ трябва да насочи всичките си усилия и концентрация към големия финал в Пловдив, който ще се проведе на 10-и и 11-и септември.

Старт ще бъде даден още в събота, където организаторите на турнира са подготвили много и вълнуващи изненади не само за състезателите, но и за техните близки, приятели, семейства и поддръжници.

На церемониалното откриване ще присъстват официални гости от Каменица, Общината и местни футболни звезди, а специален гост на събитието ще бъде Божидар Искренов – Гибона.

Самите отбори ще разберат в самия ден срещу кого ще влязат в ревностен двубой, защото тегленото на жребия ще се извърши на място пред тях. От Каменица Фен купа са приготвили и друга изненада - звезден мач, в който легенди на Пловдив ще сформират отбор и ще измерят сили с друг, формиран от по един играч от всички 12 финалисти до момента.

Освен добро настроение, хубава музика, вкусна бира и красив футбол сме сигурни, че в Пловдив ни очакват още много изненади. Затова следете всички новини около турнира на официалната Facebook страница https://www.facebook.com/kamenitzafancup и Instagram kamenitzafancup.

Наздраве за споделените моменти и големите победители.