© БАМФ Зверино

В последния кръг от първенството отборът на „Зенит“ (Зверино) надигра с 5:3 тима на „Балкан“ (Игнатица). Два гола за победителите отбеляза Валентино Илиев, който бе избран за играч на мача. Останалите попадения за „Зенит“ вкараха Стоян Стоянов, Янислав Иванов и Пламен Тодоров. За състава от Игнатица головете вкараха Сашо Христов на два пъти и Благовест Георгиев.

Изключително интересна и резултатна бе срещата между ФК „Оселна“ и „New Generation“. Зверинчани победиха „Оселна“ със 7:5. С хеттрик за победителите се отличи играча на мача Антонио Иванов, а по две попадения вкараха Християн Цветанов и Стилиян Михайлов. За състава от Оселна хеттрик реализира Мартин Рашов, а останалите два гола бяха дело на Генади Ненков и Илиян Христов.

В последната среща от кръга тимът на „Скала“ (Зверино) разби „Отбора на кмета“ с 5:2. Три гола вкара Ивайло Бояджиев, а по един Вилиян Манолов и Христо Христов. За „Отбора на кмета“ имената сред голмайсторите записаха Сашо Христов и кметът на мездренското село Зверино – Стоян Петров.

© БАМФ Зверино

Така след изиграването на двубоите от последния кръг шампион за втори път е тимът на МФК „Скала“ (Зверино) с 36 точки и голова разлика 120-74. Втори е „Отбора на кмета“ с 28 пункта и голово съотношение 95-74. Тройката допълва съставът на „New Generation“, също с 28 точки и голова разлика 79-79. Четвърти е отборът на „Оселна“ с 20 точки и голово съотношение 94-92. Пети е „Зенит“ (Зверино) – 12/74-104, а шести - „Балкан“ (Игнатица) – 9т/ 61-100.

Голмайстор на турнира стана играчът на шампионите- Николай Трънчев. За най-добър вратар бе избран Пламен Илиев от МФК „Скала“ (Зверино). Футболистът на „Отбора на кмета“ – Владимир Стоянов получи отличието за най-атрактивен състезател, а наградата за „Звезда на турнира“ отиде в ръцете на Стилиян Михайлов от„New Generation“.