Възпитаниците на треньора Стоян Стоянов бяха в страхотна форма и изиграха най-добрия си мач в контролите до сега. В двата състава отсъстваха по трима основни състезатели.

Още в началото малките "железничари" доминираха и търсеха попадението. Гостите също искаха да отбележат, но защитата на "Локомотив" неутрализира опитите за гол. Натискът на "железничарите" даде резултат в 35-ата минута, когато Александър Лазаров не остави шанс на вратаря на "Чавдар" и откри резултата.

До края на първата част не падна ново попадение.

Второто полувреме премина в добро игрово темпо и равностойна игра. Все пак в 60-ата минута домакините удвоиха преднината си. Точен за "червено-черните" бе Владислав Стефанов.

Четвърт час преди края на срещата "Чавдар" (Етрополе) върна едно попадение. Етрополци опитаха да изравнят, но защитниците на мездренчани бяха перфектни и не допуснаха заплаха за своя вратар. Така двубоят завърши 2:1 в полза на "Локомотив".

Днес, от 13:00 часа, юношите старша възраст на "Локомотив" (Мездра) излизат срещу състава на "Ботев" (Брусен). Двубоят е на помощното игрище на стадион "Локомотив". Миналият уикенд двата отбора отново се изправиха един срещу друг, когато момчетата от Брусен спечелиха с 4:2.