Локомотив 2012 (Мездра) загуби при гостуването си на Оборище (Панагюрище) с 1:0. Двубоят бе от XXI кръг на първенството в „Б” група. Единственото попадение реализира в 76-ата мин. влезлият като резерва в състава на домакините Антонио Цанков. Мездренци доиграха срещата с 10 души, след като през второто полувреме халфът Никола Яначков получи червен картон.

Дебют за „железничарите” направи най-новото попълнение в отбора - халфът Петър Златинов. Бившият футболист на Литекс бе привлечен в навечерието на мача в Панагюрище и излезе титуляр заедно с брат си Владислав Златинов.

Двата отбора направиха равностоен двубой с много борба по терена, но без чисти голови ситуации пред двете врати. През първата част се запомниха само два слаби удара на Нетов от домакините и на Петър Златинов от фаул, с които двамата вратари се справиха без проблеми.

След почивката играта продължи да се води предимно в центъра на терена, като топката трудно стигаше до нападателите. Главният рефер Димитър Желязков допълнително накъса мача с многото отсъдени нарушения, повечето в полза на домакините. Последните 20-на минути мездренци играха с човек по-малко. В рамките на 9 минути влезлият като резерва в 60-тата минута Никола Яначков получи два пресилени жълти картона за фаулове в центъра на терена.

В 75-тата минута съдиите проспаха засада на Колев, който остана сам срещу вратаря Кръстев, но стражът се справи със ситуацията. Само минута по-късно защитата на „железничарите” изпусна Цанков, който проби отляво и с точен диагонален удар прати топката в мрежата за 1:0. Малко след гола нападателят на Локо Владислав Златинов се контузи и напусна терена принудително.

До края на срещата домакините успяха да запазят крехката си преднина. В добавеното време защитникът Георги Георгиев можеше да изравни след центриране от корнер, но ударът му с глава бе спасен от вратаря Ивайло Яначков.

Локо (Мездра) започна в състав: на вратата Николай Кръстев, в защита Емил Петров, Георги Георгиев, Евгени Тунтев и Мартин Митов, в халфовата линия Майкъл Тевия, Колибали, Петър Златинов и Антонио Хаджииванов и в нападе-ние Арсен и Владислав Златинов. След почивката в игра влязоха Никола Яначков, Златко Бонев и Любомир Христов.

В класирането „железничарите” остават на 14-та позиция с актив от 17 точки. След мездренци са Добруджа с 16 и Септември (Симитли) с 12, а преди тях - Пирин (Разлог) с 23 и Спартак (Плевен) с 21 точки. В следващия двубой локомотивци приемат у дома на 2 април от 17 часа Банско.