Отборът на „Локомотив” участва с деца, родени 2007 и 2010 година. Момчетата на Владимир Найденов играха 4 мача. „Железничарите” победиха „Тича” (Варна) с 6:1. Три пъти се разписа Тонислав Колев, два гола реализира Стефан Тасев, а един добави Християн Цоцовски.

„Локомотив” загубих срещите със „Звезденбург” (Бургас) с 3:2. Точни за мездренчани бяха Стефан Тасев и Иван Русев. От „Нефтохимик” – с 3:0 и от „Кронос” (Пловдив) – 1:4, автор на попадението бе Стефан Тасев.

За MediaNews старши треньорът на набор 2007 – Владимир Найденов заяви, че е доволен от момчетата. Това е първо тяхно участие на такъв тип турнир. „Вярвам, че само с такива мачове, срещу класни съперници, можем да израстваме като отбор”, подчерта Найденов.

Възпитаниците на Стоян Стоянов загубиха първия мач с „Бургас спорт” с 0:3. В следващия в равностоен двубой, „железничарите” завършиха 0:0 с „Тича” (Варна). В последния мач от групата момчетата на Стоянов победиха с категоричното 6:0 „Локомотив” (Русе). С хеттрик за „червено-черните” се отчете Емил Росенов, две попадения отбеляза Михаил Карашлийски , а един гол добави - Преслав Нинов.

Така „Локомотив” завърши на второ място в групата с 4 точки в актива си. В битката за пето място, мездренчани играха с „Аристон” (Русе) и загубиха с класически резултат, завършвайки турнира на шесто място, от 12 отбора.

За най-добър вратар, при родените 2010 година, бе избран Преслав Николаев от набор 2010 година.

Снимки: Facebook: ДФК "Звездичка"