"Стягаме се за мача, тренираме здраво, надяваме се да стартираме с успех през пролетта срещу един от най-добрите отбори в групата”, заяви преди срещата старши треньорът на мездренските "железничари" Николай Николов-Колчо, за когото това ще бъде официален дебют начело на "червено-черните".

Двубоят ОФК Локомотив (Мездра) - Вихър (Славяново) ще бъде ръководен от съдийска бригада от Монтана. Главен рефер е Николай Малджански, с асистенти - Даниел Цолов и Веселин Найденов. Четвърти съдия е Даниел Иванов, а делегат на БФС - Еней Кузманов, и двамата от Видин.

Билетите за мача са с цена 2 лв.

Начело в есенното класиране в Северозападната Трета лига е Спартак (Плевен) с 37 т., следван от Янтра (Габрово) с 35 и Бдин 1923 (Видин) с 32 т. Вихър (Славяново) е четвърти с 30 т., а Локо (Мездра) е осми с 22 точки и голова разлика 31:31 - актив, натрупан след 7 победи, 1 равенство и 7 загуби.

В първия кръг на шампионата миналия август Локо (Мездра) загуби като гост от Вихър (Славяново) с минималното 2:1, като почетното попадение за "железничарите" реализира Илия Илиев в последната минута на мача.