Видинският кмет връчи дарението на директора Валя Йорданова. Средствата ще бъдат оползотворени за ремонтни дейности в сградата на детската градина. „Много се радвам, че днес съм при вас, където ме посрещате толкова гостоприемно. С осъществяването на необходимите ремонти тук, ще имате още по-добри условия за обучение и възпитание. “ – каза Ценков, и пожела на всички да посрещнат Великден с много настроение, да са здрави и в домовете им да цари разбирателство и благоденствие.

Директорът на детската градина благодари от името на целия екип, на децата и родителите им за жеста и заяви: „Ще продължим да работим с още повече желание, защото знаем, че имаме подкрепа“. На събитието присъства и кметът на гр. Дунавци, Димо Скорчев, който също изрази благодарността си за усилията и помощта от страна на Огнян Ценков и ръководството на Община Видин.

Във връзка с посрещането на християнския празник Възкресение Христово, видинският кмет се включи в третото издание на националната кампания „Великден за всеки“, която е под патронажа на омбудсмана Мая Манолова. Той дари парични средства в полза на възрастните хора от Община Видин, с които ще се осигурят ваучери за хранителни продукти.