Уважаеми г-н Цветков, пише в поздравителния адрес,

Позволете ми да Ви поздравя най-сърдечно от името на жителите на община Мездра и лично от свое име по повод традиционните панаирни дни и празника на гр. Бяла Слатина - 14 септември, Кръстовден.

Приветствам Ви за последователните усилия, които Вашият екип полага за развитието на ръководената от Вас община в сферата на образованието, на социалната и здравната политика, на средния и малък бизнес, на селското стопанство и спорта, за благоустрояването на населените места в общината, за съхраняването на нейното богато културно-историческо наследство, за превръщането на Бяла Слатина в още по-привлекателно място за живеене.

В днешните времена на изпитания, когато сме изправени пред предизвикателството да опазим живота и здравето на хората, всеки един празник придобива нов смисъл. Сега, повече от всякога, трябва да бъдем щедри и добри. Да полагаме повече грижи за своите родители, да общуваме с децата си, да сме по-често с нашите близки и приятели.

Убеден съм, че и занапред ще продължите да работите със същия хъс и дръзновение за благото на гражданите на община Бяла Слатина, ръководейки се във всичките си действия от техните интереси.

Бъдете здрави, търпеливи и упорити, изпълнени с устрем и желание за постигането на още по-големи успехи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ИВАН АСПАРУХОВ,

Кмет на община Мездра