Сияна Тихолова извоюва три златни медала, Петър Петров взе титлата на „кумите“ в кат. до 57 кг. при юношите до 16 г. При момичетата до 12 г. Валентина Атанасова остана със сребърен медал на „ката“ и с бронзов на „кумите“ в кат. до 35 кг. Александър Александров остана втори на „кумите“ в кат. +61 кг. при 18 годишните, а дебютантът Борислав Борисов (до 16 г.) трети в същата дисциплина в кат. +63.
Отборно Компас взе и две купи – за първо място на „ката“ при момичетата до 12 г. и за второ на „кумите“ при юношите до 16 г. и се класира на пето място комплексно.

„Поради близката дестинация, нашият клуб взе участие с повече деца от обичайното като за някои от тях това бе първо състезание и смятам, че се представихме отлично. И по-опитните и новите показаха силен боен дух и огромно желание за победа. Като последно състезание за годината, това се яви и най-успешното за нашия клуб. Горди сме от постигнатото и се надяваме Новата година да ни донесе още по-големи успех“, заяви треньорът на Компас Сергей Тохолов.