Добре дошли в ада, още известен още като Belle Reve – затворът с най-висока смъртност в САЩ. Мястото, където се пазят най-лошите суперзлодеи, които ще направят всичко възможно, за да се измъкнат – дори да се присъединят към супер тайната и супер сенчеста Task Force X. Днешната „направи го или умри“ задачка?

Съберете екип от престъпници, включващ Блъдспорт, Миротвореца, Капитан Бумеранг, Раткечър 2, Савант, Кинг Шарк, Блекгард, Копието и любимата на всички психопатка Харли Куин. След което ги въоръжете тежко и ги хвърлете (буквално) на отдалечения, пълен с врагове остров Корто Малтезе. Преминавайки през джунгла, съюзявайки се с войнствени противници и партизански сили на всяка крачка, Отрядът е на унищожителна мисия, само с полковник Рик Флаг на терен, за да ги кара да се държат прилично… и правителствените агенти на Аманда Уолър, следящи всяко тяхно движение.

И както винаги, един грешен ход и те са мъртви (независимо дали от ръцете на опонентите си, някой от собствения им екип или самата Уолър). Шансът не е на тяхна страна.