Съгласно наредбата за провеждане на турнира, в него могат да вземат участие фирмени, квартални и селски отбори от община Мездра, които са съставени от състезатели, чиято адресна регистрация е на територията на общината. Всеки отбор трябва да се състои от минимум 10 състезатели, като в игра са пет полеви играчи + вратаря.

Таксата за участие е 10 лева на състезател, а минималната възраст - 16 години. В турнира нямат право да участват състезатели, картотекирани през пролетния полусезон на първенствата в Първа професионална футболна лига, Втора професионална футболна лига и Трета аматьорска футболна лига - сезон 2021/2022.

Системата за провеждане на турнира ще бъде уточнена на техническата конференция, в зависимост от броя на подадените заявки за участие.

Отборите, класирали се на I, II, III и IV място, ще получат купи, грамоти и парични награди: за първо място - 500 лв., за второ - 300 лв., за трето - 200 лв., за четвърто - 100 лв.

Ще бъдат определени най-добрият фирмен, квартален и селски отбори, които също ще бъдат наградени (при подадени заявки от поне 3 отбора в категория). Ще бъдат връчени и две индивидуални награди от по 100 лв. - за най-добър вратар и голмайстор на турнира. Предвиден е и специален отборен приз за феърплей също от 100 лв.

Заявки за участие в турнира се приемат в стая №303 на Община Мездра, при Мариета Кръстева, мл. експерт „Спорт и младежки дейности“. До тази дата водачите на отборите трябва да представят също списък на състезателите и да заплатят таксата за участие.

Техническата конференция и жребият за турнира ще се състоят на 29 април (петък) от 15:00 часа в малката заседателна зала на 4-ия етаж в сградата на Община Мездра.

За контакти и допълнителна информация: тел. 0899 132 303 - Мариета Кръстева и тел. 0879 830 900 - Седефка Петкова.

С Наредбата за провеждане на XXI общински турнир по футбол на малки врати може да се запознаете на официални сайт на Община Мездра: https://www.mezdra.bg/?p=60515