След извършените ремонтни дейности и полагането на новата асфалтова настилка на улица "Пейо Яворов" изригна старият гейзер. Множеството сигнали от страна на живеещите на тази улица явно не бяха взети предвид, че преди асфалтирането е било необходимо да се подменят водопроводните тръби от ВиК-a дружеството точно в този участък, тъй като там стават постоянни аварии. И с основание, защото по-малко от месец след ремонта на същото място отново бликна вода.

Резултатът е виден - разкопана новоасфалтирана улица, огромна дупка, засипана само с трошен камък след отстраняването на аварията, напукан и надигнал се асфалт. Хората се питаха дали така ремонтират и вкъщи: първо поставят плочките в банята, а след това къртят, за да прокарат ВиК-a инсталацията?

Друг живеещ на новоасфалтирана улица още по-категорично бе изразил своята "благодарност" за постоянно наводнявания си гараж и мазе след всеки пороен дъжд. На въпросния участък е видно и без да си специалист, че има нещо сбъркано при изпълнението. Наклонът на асфалта е така ориентиран, че от три страни водата се стича точно пред въпросния гараж.

И тук е имало сигнали и жалби до Общинската администрация, но отговор и резултат няма. Човекът се видял в чудо и изрази по нестандартен начин своята "дълбока благодарност", като се надява, че така най-сетне ще бъде чут.