Денис Иванов стана победител в градското първенство по снукър, което се проведе от 28 март до 2 април в Мездра. В изключително оспорван двубой на финала 17-годишният състезател на СК по снукър „Мездра 2013” се наложи над своя съотборник Тихомир Йорданов с 3:2 фрейма. В отделните части: 54:13, 42:58, 62:49, 44:52 и 58:54 точки в решителния пети фрейм, в който се стигна до игра по черната топка.

По пътя към финала Денис елиминира Илин Димитров, Владимир Палански и Цветослав Тончев, а Тихомир отстрани последователно Генади Вълчовски, Красимир Марков и Любомир Яшов. На призовото трето място в шампионата се нареди Любомир Яшов - Бубата, който на полуфиналите отстъпи пред Йорданов с 2:3 фрейма, а четвърти е Цветослав Тончев, загубил на полуфинала от Денис Иванов с 1:3 фрейма.

В едноседмичната надпревара се включиха 15 състезатели, които играха помежду си по системата на преките елиминации. Класиралите се на първите четири места получиха купи, медали и парични награди, който им бяха връчени от председателя на СК по снукър „Мездра 2013” Нина Данколова. Специалния приз за най-голям брейк - 38 точки, заслужи Тихомир Йорданов, а за перфектната организация на турнира бе отличен Цветослав Тончев. С плакети си тръгнаха най-малкият участник в турнира - 10-годишният Радослав Дочовски и "доайенът" Любомир Яшов, който е на 40 г.

На 16 и 17 април най-добрите мездренски състезатели по снукър ще вземат участие в Републиканското първенство за мъже, а на 15 май най-младите надежди на клуба ще се включат в Републиканското за младежи под 21 г. И двата шампионата ще се проведат в столицата. За трета поредна година на 14 май Мездра ще бъде домакин на Републиканското първенство за жени.