За тези, които никога не са опитвали, но искат да се докоснат до адреналина, паркът предлага обучение от инструктори по съответния вид спорт. А любителите на къмпинга могат да прекарат незабравими вечери в палатковия лагер на Xchallenge и да се насладят на уюта на лагерното огнище.

За вашия престой и добро настроение в парка се грижи екип от млади хора, които са отдали живота си на спорта и искат да предадат искрица от него и на вас. Основната цел е в следващите години тук да се организират детски лагери, за да може децата да развиват физическите си умения по начин, който е интересен и различен, като същевременно се забавляват.

А какво е забавление на морето без сърфиране? Царево вече може да се похвали и с новото си сърф училище, което отвори врати това лято. Сърф училището и паркът ще си подадат ръка и съвместно ще направят вашия престой още по-вълнуващ. Всички, които изберат Xchallenge Park, могат да ползват услугите на сърф училището и да обоготят своите практически умения по уиндсърф, хавайски сърф, SUP с талантливите инструктори от Спортен клуб „A-team’’.

Така че, ако искате лятото ви да е незабравимо, различно и разнообразно - заповядайте в Парка на предизвикателството!

Елеонора Бутакова