При девойките младша възраст ансамбълът на клуб Анелия спечели сребърните медали в Категория "Б". Мездренските грации, които се представиха със съчетание с топки, бяха в състав: Калина Илиева, Силвия Събкова, Биляна Маркова, Виктория и Валерия Захариеви. Победител в тази възраст и категория стана вторият отбор на Тракия (Пловдив).

При децата до 10 години ансамбълът на Анелия (Мездра) заслужи бронзовите отличия в Категория „А” за двете си изпълнения на съчетание с топки. Елеонора Цинцарска, Деница Павлова, Киара Пешанова, Александра Драганова и Тереза Стоянова се наредиха на трето място, непосредствено след първия отбор на Тракия и ансамбъла на Брилянт (Пловдив).

Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров получи паметна купа от организаторите на XII турнир "Фея под липите". С нея клубовете по художествена гимнастика Берое и Елит изразиха признанието и благодарността си към градоначалника за неговите усилия и подкрепа във връзка с предстоящото откриване на 10 май на нова зала за гимнастика в града.

С "Купата на кмета" за клуб с най-много участници в турнира - 55, си тръгна Тракия (Пловдив), а Мис "Фея под липите" стана Анна Буркоа от Триадица (София). В церемонията по награждаването се включиха още главният съдия на турнира Мариана Пищалова и футболната легенда Божидар Искренов-Гиби.