© Mistral Cup 2022

В група „А” са отборите на „Сините камъни” (Сливен), „Вихър” (Белозем) и „Ботев” (Русе). В група „Б” – „Атлетик” (Козлодуй), „Чавдар” (Пловдив) и „Спорт” (София), а в група „Г” – „Арда” (Кърджали), „Олимпик” (Варна) и „Несебър”.

Първият мач е на 4-ти юни от 16:30 часа, когато „железничарите” излизат срещу „Верея” (Стара Загора) на изкуствения терен в Несебър,а на следващия ден възпитаниците на Стоян Стоянов играят с украинския тим в Равда.

След края на груповата фаза първите отбори от групите играят за местата от 1 до 4, вторите за 5-8 и третите – 9-12.

© Mistral Cup 2022

Другата формация на „Локомотив” са родените 2011 година. В тази възрастова категория ще участват осем тима, разделени в две групи. В група „А” са съставите на „Верея” (Стара Загора), „Тракия” (Пловдив), „Олимпик” (Варна) и „Черноморец” (Бургас).

Децата на „Локомотив” са в група „Б”, където са отборите на „Чавдар” (Пловдив), „Янтра” (Габрово) и „Футболна академия Карлово”.

Двубоите ще бъдат по системата „всеки срещу всеки” в две полувремена по 25 минути. Първият двубой за мездренския тим е на 4-ти юни от 11:30 в Несебър, където „железничарите” ще се изправят срещу „Янтра” (Габрово). На 5-ти е мачът с „Карлово”, а на 6-ти – с „Чавдар” (Пловдив).

Класиралите се на първите места отиват на полуфинали, а останалите тимове играят за местата от пето до осмо.

© Mistral Cup 2022

Победителите във всяка възраст ще получат купа и медали.