На трудовата борса се търсят и двама шофьори за училищен автобус, шофьор на бетоновоз, шофьор на автомобил пътна помощ, шофьор - пласьор, шофьори за управление на камион с цистерна, като освен средно образование, кандидатите трябва да притежават необходимите категории за шофьори "В", "С", "С+" и "Е", шофьор на тежкотоварен автомобил - 12 и повече тона.

Има няколко свободни работни места за готвачи и помощник-готвачи, работник в кухня, 5 места за сервитьори и продавач-консултант за хранителен магазин. Търсят се спедитори, куриери и бармани, миячи на чинии и камериерки, както и майстор - производство на тестени изделия, офис администратор и 3-ма общи работници.

Свободни позиции има за дърводелец и монтажник на мебели.

Свободни места има за работници в строителството, машинен оператор – шиене, също и за машинен оператор – производство на пластмасови изделия, търси се и оператор за машина за рязане на скални материали.

За по-вакантни места се търси: сътрудник по управление на Европейски проекти и програми; младши експерт, като от кандидатите се изисква висше образование - Геодезия, Кадастър, ХТС, ХМС, География, Геология, Хидрогеология, Екология. Свободни места има още за експерт - клинични изследвания; инспектор технически надзор; геодезист; инженер - хидромелиоративно строителство.