Добрата дружина на Дядо Коледа, в лицето на доброволците от БМЧК и Приятели на Искърското дефиле към СУ “Св. Климент Охридски” - с. Зверино, с ръководител Петя Илиева, пристигна с много песни и подари незабравими емоции на всички присъстващи.

И тук, под светналата елха, добрият белобрад Дядо Коледа и приказната Снежанка раздадоха подаръци на най-послушните деца.

В духа на добротворството, игнатчени не останаха назад в инициативата да подариш топлина и продължиха благотворителния коледен базар. Събраните средства от който бяха на стойност 561 лева за деца в нужда, с които общата сума от двата дни стана над 3 000 лева .

Вечерта завърши с тържествена заря и кулинарна изложба, в която бяха наградени най-добрите кулинари.

Домакините се бяха погрижили за доброто настроение и топлината в душите на своите гости в декемврийската вечер, посрещайки ги с топъл чай и греяно вино.

Невероятната украса бе дело на талантливите неуморни млади хора и кметството в село Игнатица, които с общи сили направиха тази приказка реалност. Средствата за нея бяха събрани чрез дарителска кампания от жителите.

Специални благодарности изказаха към спонсорите - Мирослав Захариев, Цветан Бойчев, Красимир Цветков, Елисавета Христова, Любомир Мишев и Нели Цветкова.

Организаторите пожелаха на всички весели празници и много топлина в душите.