В момента порталът предлага 2 атрактивни оферти. Първото инвестиционно предложение касае терен с площ 2 173 кв. м. в центъра на Бяла Слатина. Парцелът е в непосредствена близост до всички институции, автогарата и учебните заведения, разполага и с лесен достъп до главните пътни артерии. Експертите от общинската администрация го оценяват като отличен за построяване на търговски център, развлекателен комплекс, хипермаркет или бизнес сграда. Теренът може да се придобие след участие в публичен търг с начална цена 254 600 лв. без ДДС.

Другото актуално бизнес предложение е за парцел с площ близо 7 400 кв. м., който се намира непосредствено до републиканския път Враца – Плевен и бензиностанция. Огромният терен също може да се ползва за инвестиция в големи търговски обекти, но е подходящ също за промишлени цели, посочват експертите. Началната тръжна цена за придобиването му ще тръгне от 360 240 лв. без ДДС.

Порталът е поредна стъпка за активното привличане на нови инвеститори в Бяла Слатина. Неотдавна местната управа разработи и обстоен профил на възможностите за нов бизнес в общината.


Източник: kmeta.bg