Също на 6-ти май в гр. Враца е извършена проверка на лек автомобил с поставени транзитни регистрационни табели, управляван от 43-годишен жител на града. Пробата за алкохол е положителна - 1,2 промила. Образувано е бързо полицейско производство.

В същия ден на разклона на пътя към село Краводер е спрян за проверка мотоциклет, управляван от 26-годишен жител на село Бели извор. Установено е, че мотоциклетът не е регистриран, водачът е неправоспособен и управлява след употреба на алкохол – 1,44 промила. Образувано е бързо полицейско производство.

Вечерта на 6-ти май в с.Соколаре е извършена проверка на лек автомобил, управляван от45-годишен жител на селото, неправоспособен водач, който шофирал след употреба на алкохол – 1,2 промила. Образувано е бързо полицейско производство.

На 07.05.2011г., в 02.20ч. в с.Търнак е спрян за проверка лек автомобил без регистрационни табели, управляван от 48-годишен мъж от гр. Бяла Слатина. Пробата за алкохол е положителна - 1,08 промила. Автомобилът не е регистриран.Образувано е бързо полицейско производство.