Отборът на „Локомотив” (Мездра) не успя да преодолее груповата фаза и отпадна преди полуфиналите. Малките „железничари”, родени 2011/2012 година, записаха една победа и допуснаха две поражения.

В първата среща „Локомотив” победи с категоричното 6:1 тима на „Ракитин” (Трудовец). Два гола отбеляза Емил Ценов, а по веднъж се разписаха Калоян Каменов, Радослав Георгиев, Никола Тинков и Влади Иванов.

В останалите два двубоя мездренчани загубиха с по 0:2 от съставите на „Белмекен” (Костенец) и от домакина „Балкан” (Ботевград).

Шампион стана съставът на „Белмекен” (Костенец). Втори се класира „Козаро” (Ботевград), а третото място зае тимът на „Правец”. Отборите получиха купи и медали. Останалите състави от 4-то до 8-мо място бяха наградени с почетни грамоти за участие и популяризиране на футбола в Ботевград.

Организаторите бяха подготвили и няколко индивидуални отличия. За най-добър играч на терена бе награден внукът на Васил Редовски, който носи неговите имена.

Голмайстор на турнира, с 11 попадения, стана Димитър Гавалюгов от „Козаро” (Ботевград), а отличието за най-красив гол отиде при Калоян Ангелов, който се разписа със задна ножица.

За най-добър вратар бе избрана състезателката на шампионите от Костенец - Дара Димитрова, а отборната награда за феърплей отиде при домакините от „Балкан” (Ботевград).