© All Stars Boxing Club- Враца

През ноември 2013 г. беше организирана първата гала вечер със сериозно международно участие. Зрителите станаха свидетели на 9 зрелищни срещи, като кулминацията на вечерта беше мачът за Европейска титла на Сергей Рабченко срещу Брадли Прайс. Специални гости на галавечерта бяха президентът на Европейския боксов съюз Боб Ложист и генералният секретар на организацията Енза Жакопони. Спектакълът "Вечерта на боксьорите-2" беше излъчен на живо в ефира на Нова спорт (България), Комбат спорт (Франция) и Бокс нейшън (Великобритания), както и на запис в ефира на най-голямата международна спортна телевизия Евроспорт.

На 09 май 2015 г., под патронажа на Община Враца и в партньорство с All Stars Boxing Club, Hatton Promotion и World Sport Promotion, се състоя гала боксова вечер в под мотото „Вечерта на боксьорите”. Гала спектакълът беше излъчван на живо в ефира на национална телевизия, а правата за телевизионно излъчване бяха купени от редица спортни канали от Европа и Азия. Cпортнотото събитие бе от най-висок ранг, без еквивалент в Източна Европа и събра топ боксьорите на Европа, Азия и Южна Америка. Гвоздеят на програмата бяха три срещи за изключително престижни титли на WBA, завоювани от Зинат Закиянов (Казахстан), Кирил Релик (Беларус) и българската гордост Галина Иванова.

© All Stars Boxing Club - Враца

През 2017 г., навръх националния празник на България, врачани имаха удоволствието да се насладят на боксов спектакъл, поднесен от талантливи български боксьори в различни категории. Зрителите станаха свидетели на зрелищни срещи, някои от които завършиха с нокаут. И тази година зрелището и класният бокс са гарантирани, благодарение на талантливите боксьори, които утре ще се качат на врачанския ринг в спортната зала на ПМГ-Враца.