Ние произвеждаме напълно натурални, без примеси млечни продукти от краве мляко. Стремиме се да са като някогашните, като тези които са произвеждали хората от личните си стопанства преди време. Имаме собствена кравеферма, регистрирани сме по Наредба 26 и сме затворили производствения цикъл. С моят приятел работим заедно. Искаме хората да предпочитат натуралния вкус на млякото, на сиренето и кашкавала. От много консумация на неистински млечни продукти, нашите им се струват с различен вкус, но клиентите ни ги харесват, защото са истински- казва Агнеса.

Младата фермерка ни обяснява, че участието им на панаира изобщо няма комерсиална цел. И тя и мъжът до нея знаят, че от панаира няма да си тръгнат с печалба в пари. Имат магазин в София, имат редовни клиенти, добре им върви бизнеса. Тук са обаче заради добрата идея на организаторите на панаира, да се популяризира местното, българско производство. Агнеса споделя, че има две малки деца и винаги ги храни здравословно, с чисти натурални продукти. Твърди, че и тук на панаира се опитва да обяснява на майките, защо децата им трябва да ядат истински храни, а не имитации с вредни понякога примеси. Тя е доволна, че до техния щанд няма сергии с турски чорапи и китайски джапанки. В съседство са производители на вино, срещу тях има грънчари, а по надолу има майстор на дървени домакински прибори.

„Панаира е на високо ниво. Идеята да подкрепим българското, на мен лично много ми харесва. Има производители от нашия край, които и аз и врачани виждаме за първи път, това е хубаво. Много хора не знаеха и за нашата ферма, нямаха и представа, че на 6 километра от Враца правим истинско сирене, от истинско мляко. Ние сме готови да посрещнем винаги клиенти. Директно от фермата, както е и името й, всеки може да купи от нашите продукти. Там ще се убеди колко истинско е всичко и фермата и цеха и кравите ни”- усмихва се обаятелната фермерка и бърза да обслужи малък палавник, които иска да пие мляко с плодове. Докато разговаря с поредните си клиенти Агнеса ни доверява, че сега умуват къде във Враца да отварят магазин и той да се казва „От фермата”. Не е лесно , но ще го направят, защото на нашия пазар трябва според нея да има нашенски стоки.