© Карина Вутова, Kari's photography

20 абитуриенти завършват Хуманитарен профил в паралелка с класен ръководител Йорданка Илиева. Средният успех на XII "а" клас е Много добър 4.60. Останалите 19 зрелостници се дипломират в паралелка с интензивно изучаване на "Английски и испански език" - Чуждоезиков профил, с класен ръководител Йоана Константинова. Средният успех на XII "б" клас е Много добър 4.65.

Седем зрелостници приключват средния курс на обучение с отличен успех. Това са Никола Чобов (5.77), Никол Николова (5.68), Елица Никова (5.66), Виктория Йорданова (5.60), Зорница Исаева (5.54), Йоана-Мария Симеонова (5.54) и Светослава Цекова (5.51).

Първенците в учението получиха диплом за завършено средно образование, медали "Отличник" на Випуск 2019, грамоти за отличен успех и постигнати високи резултати в образователния процес, както и книги.

По случай успешното полагане на държавните зрелостни изпити и дипломирането им дванайсетокласниците бяха поздравени от директора на училището Мариела Горанова, която им пожела да се реализират в живота и да отстояват неотклонно своите мечти.

По традиция накрая всички се снимаха за спомен пред Община Мездра и си пожелаха успех в кандидатстудентските изпити и до нови срещи.

Снимки: Карина Вутова, Kari's photography