От основната сцена на фестивала Soul Weapons ще представят своя еклектичен микс от трип-хоп, ту степ, геридж и d&b.

Цветен акцент в програмата са Viagem ao Brasil - формация от седем прекрасни музиканти, чиито топли ритми в стил “боса нова” ще внесат настроение от плажовете на Бразилия на родна земя.

Небезизвестните Wet Pebbles също идват за пилотното издание на Open Vratsa в ритъма на “боса нова” и “поп-суинг” с авторски привкус.

Със своя автентичен северозападен хумор във фестивала ще се включат и Цветелина Цветкова и Васил Русев-Чайката, чието присъствие е с доказано лечебен ефект.

Програмата включва още литературна част, съвременно изкуство, социален цирк, кинопрожекции, арт-базар, dj сцена, огнено шоу от любимите ни Огнена група "FireLab" - Враца, превъзходна улична храна, крафт бира и още много!

За повече информация относно участниците и богатата програма на фестивала, последвайте страницата на събитието - Open Vratsa Festival, както и страницата на организаторите - Vola Open Air Festival.

Събитието е изцяло безкешово. Търсете точките за зареждане на фестивални карти!

Фестивалът се реализира със съдействието на Община Враца и финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria и Обществен дарителски фонд за Враца.