Полицията иззе незаконно оръжие и наркотици от жилище в Мездра. Униформените претърсили жилище в града, където открили незаконно притежаван газов пистолет и бяло прахообразно вещество. При направения наркотест то реагирало на амфетамин. Образувано е досъдебно производство. Две лица, обитаващи жилището, са задържани в Районното управление в Мездра. Работата по случая продължава.

От пресцентъра на Областната дирекция на МВР съобщават и за един пътен инцидент, при който през нощта на 19 срещу 20 април в Люти дол е катастрофирал моторист. Инцидентът е станал към 5:00 ч. сутринта, но органите на реда не били уведомени за него. Водачът на мотоциклета - 37-годишен мъж с инициали С. С., първоначално се е укрил, но по-късно е бил установен.

От полицията уточняват, че при катастрофата е пострадал 50-годишен мъж, който бил открит на пътното платно от случайни минувачи, които го закарали в болницата в Мездра. От болничното заведение съобщили за случилото се в полицията. По този начин се разбрало и за катастрофата. По случая е образувано досъдебно производство.