„Вече съм здрав и готов за игра”, заяви централният защитник. Голмайсторът на отбора Стивън Петков пропуска мача на стадион „Българска армия”. Нападателят е с разтежение на адукторите на дясното. Контузията Петков получи на тренировка в четвъртък и ще се възстановява от нея 2-3 седмици. Бившият младежки национал дойде вчера на стадион „Огоста”, за да пожелае успех на съотборниците си. Аут за двубоя в Борисовата градина е и вратарят Корин Брокс. Английският страж на Монтана е с травма на лявото рамо, като неговото място под рамката най-вероятно ще заема Евгени Александров. Мачът днес започва в 17.30 часа и ще бъде предаван директно по Диема спорт.

групата на Монтана за мача с ЦСКА:

вратари: Евгени Александров, Неманя Счекич;

защитници: Иван Михов, Диарасоуба Бамба, Марко Яколич, Блажо Игуманович, Бирахим Сар, Юлиян Чапаев, Сантяго Вияфани;

полузащитници и нападатели: Костадин Дяков, Антони Иванов, Джордже Ивеля, Даниел Гаджев, Сергей Георгиев, Андреас Васев, Атанас Илиев, Петър Атанасов, Небойша Иванчевич.

ст. треньор: Атанас Джамбазки.

Главен съдия: Станислав Ставров.

Асистенти: Илиян Капарашев, Милен Арабаджиев.

Допълнителни асистенти: Ангел Ангелов, Станимир Тренчев.

Четвърти съдия: Мартин Ангелов.

Съдийски наблюдател: Евгени Геров.

вероятен състав: Евгени Александров, Сантяго Вияфани, Иван Михов, Блажо Игуманович, Диарасоуба Бамба, Даниел Гаджев, Сергей Георгиев, Костадин Дяков, Атанас Илиев, Джордже Ивеля, Андреас Васев.