Samsung Galaxy Z Fold6 5G се предлага в сребристо, розово и морскосиньо. Подобрената Flex Hinge панта, рамките от Enhanced Armor Aluminum и IP48 устойчивостта на вода го правят по-издръжлив от всякога. Външният му екран е с размер от 6.3 инча и Dynamic AMOLED 2X панел с резолюция от 2376х968 пиксела. Честотата му на опресняване достига 120Hz, но се изменя според показваното на него съдържание, така че максимално да удължи живота на батерията. Яркостта, достигаща 2600 нита, позволява безпроблемно използване дори при пряка слънчева светлина. Основният 7.6-инчов QXGA+ Dynamic AMOLED 2X дисплей е с резолюция 2160х1856 пиксела. Честотата му на опресняване също варира от 1Hz до 120Hz и яркостта му от 2600 нита го прави подходящ за използване във всяка ситуация. Той предлага осезаемо по-голяма площ, която е безценна за мултитаскинг и гледане на сериали.

Основната конфигурация от камери на гърба се състои от три сензора. Водещият обектив е 50MP, телефото камерата е 10MP, а ултраширокоъгълната - 12MP. Оптичното приближаване без загуба на качество е 3х, а дигиталното е 30х. Налични са и любимите на потребителите режими като Dual Preview, FlexMode, Capture View и Rear Cam Selfie. Процесорът Snapdragon® 8 Gen3 Mobile Platform for Galaxy е специално разработен за сгъваемите устройства на бранда, като при Galaxy Z Fold той оперира в комбинация с 12GB RAM. Опциите при пространството за вътрешно съхранение са три - 256GB, 512GB и 1TB.

Samsung Galaxy Z Fold6 5G може да бъде поръчан от Yettel сега, а доставките започват от 23 юли. Цената му е 3059,99 лева в брой или 133,99 лева на месец с план Total Unlimited 64.99 за две години за модела с 256GB памет. Всеки, направил поръчка до 23:59 часа на 23 юли, ще получи и отстъпка от 350 лева за Galaxy Z Fold6, ако предаде стар мобилен телефон за рециклиране в Yettel.

Samsung Galaxy Z Flip6
се предлага в сребристо, синьо, мента и жълто. Това е най-устойчивият представител на Galaxy Z Flip серията досега, благодарение на рамките от Enhanced Armor Aluminum и IP48 сертификата за водоустойчивост. Основният екран е с размер 6.7 инча и FHD+ Dynamic AMOLED 2X панел с адаптивна скорост на опресняване, достигаща 120Hz и пикова яркост от 2600 нита. Външният му дисплей е Super AMOLED панел с размер от 3.4 инча и резолюция 720х748 пиксела. На него може да се преглеждат известия, да се показва превю на кадъра от основната камера и да се достъпва базова информация като прогноза за времето, календар, бележки и други.

Основната камера на Galaxy Z Flip6 представлява широкоъгълен 50MP сензор, който е подпомогнат от 12MP обектив за заснемане на улташирокоъгълни кадри. Тази конфигурация предоставя двукратно оптично приближаване и десетократно дигитално. Предната камера е 10MP, а някои от по-популярните режими на снимане включват Dual Preview, FlexMode, FlexCam Selfie и Auto Zoom. Устройството използва Qualcomm Snapdragon® 8 Gen3 Mobile Platform for Galaxy чипсет, а RAM паметта се равнява на 12GB. Вариантите при вътрешното пространство за съхранение са два - 256GB и 512GB.

Отново са налични някои от вече добре познатите на потребителите Artificial intelligence (AI) функции като Live Translate, Note Assist и Photo Assist. Към тях са прибавени и нови – FlexCam автоматично приближава кадъра (ако е наложително) така, че да улови най-добрия ни ъгъл, когато сме поставили устройството наполовина сгънато, и се снимаме сами с основната камера. Друга нова функция е FlexWindow – с нея може да отворим преводача на основния екран, да оставим смартфона в полу-сгънато положение и така човекът отсреща ще може да вижда превода директно на външния екран, когато се опитваме да преодолеем езиковата бариера.

Samsung Galaxy Z Flip6 5G може да бъде поръчан сега от Yettel, като доставките започват от 23 юли. Цената му в комбинация с двугодишен план Total Unlimited 64.99 е 1669,99 лева в брой или 73,99 лева на месец за модела с 256GB памет. Поръчалите предварително ще могат да се възползват и от 300 лева намаление в цената, ако върнат стар телефон за рециклиране.

Изцяло новият Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE е върхов модел смарт часовник от бранда. Корпусът му е направен от изключително здрав, но същевременно лек материал - титан. Водоустойчивостта му от 10ATM го прави подходящ за плуване в солена вода и позволява гмуркане на дълбочина до 100 метра. Часовникът е снабден с богат набор от сензори, сред които акселерометър, жироскоп, барометър, компас, както и сензори за светлина и температура. Всички те, заедно с изкуствен интелект, му помагат да измерва показатели като сърдечен ритъм, ниво на кислород в кръвта, температура на кожата, фази на съня и дори да изготвя електрокардиограма. Galaxy AI може да анализира жизнените показатели и да изготвя един общ резултат, наречен Energy Score, който ги представя чрез обобщен рейтинг.

Екранът му е с размер от 1.47 инча и резолюция 480х480. Защитното покритие е от сапфир кристал – много устойчив на надраскване и счупване материал. Процесорът, с който оперира моделът, е Exynos W1000, в комбинация с 2GB RAM и 32GB вътрешно пространство за съхранение. Батерията на устройството е с капацитет от 590 mAh и поддържа бързо безжично зареждане.

Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE може да бъде поръчан от Yettel сега на цени от 1369,99 лева в брой или 60,99 лева на месец с двугодишен план Total Unlimited 64.99. Клиентите, направили предварителна поръчка за смартчасовника ще получат и подарък - тъмносива Trail каишка.

Samsung Galaxy Watch7 се предлага в два размера – 40mm и 44mm. И двата модела имат корпус, изработен от алуминий и използват процесора Exynos W1000 в комбинация с 2GB RAM и 32GB вътрешно пространство за съхранение. По-малкият модел е с 1.31-инчов екран с резолюция от 432х432 пиксела, а по-големият е с 1.4-инчов дисплей и резолюция 480х480. Защитният слой е от сапфир кристал. И двата часовника разполагат със сензори за проследяване на ключови жизнени показатели като сърдечен ритъм, ниво на кислород в кръвта, фази на съня, температура на кожата и други. Поддържат богата гама от спортни режими за проследяване, като някои от тях могат да бъдат отчетени и с помощта на GPS. По-големият модел е с батерия от 425 mAh, a по-малкият - с 300 mAh, като и двата поддържат бързо безжично зареждане.

Samsung Galaxy Watch7 44mm BT вече може да бъде поръчан от Yettel на цена от 679,99 лева в брой или 30,99 лева на месец с двугодишен абонамент Total Unlimited 64.99. Всички предварителни поръчки на часовника идват и с бонус текстилна каишка в тъмносиньо. Samsung Galaxy Watch7 40mm BT може да бъде поръчан на цена от 619,99 лева в брой или 27,99 лева на месец с план Total Unlimited 64.99 и идва в комплект с допълнителна текстилна каишка в бледорозово.

Друг нов продукт, който беше представен днес и ще се предлага съвсем скоро, са слушалките Samsung Galaxy Buds3 Pro. Те разполагат с двупосочни високоговорители, способни да възпроизвеждат ултра висококачествен звук. Функциите им включват адаптивно активно шумопотискане (Active Noise Cancellation), адаптивен контрол на звука, адаптивен еквалайзер, 360-градусово аудио и режим на допускане на външни звуци. Батерията им издържа до 7 часа с изключено ANC и до 6 часа, когато активното шупумопотискане е включено, а заедно със заряда от кейса тази стойност възлиза на 30 часа.

Освен тях бяха представени и слушалките Samsung Galaxy Buds3, които също имат опция за адаптивен контрол на шумопотискането и 360-градусово аудио. Батерията им издържа до 6 часа с изключено ANC и 5 часа с включено, като този показател достига 30 часа, когато добавим и кейса.

Всички смартфони от портфолиото на Yettel използват пакета от услуги “Смартфон вселена”. Той предлага удължена гаранция от 3 години вместо стандартните 2, възможност за допълнителна застраховка, ремонтиране в собствен оторизиран сервиз на оператора при необходимост, както и опция за рециклиране, когато приключи жизненият цикъл на устройството.