Офертата важи при сключване на договор за мобилни услуги с план по избор за 24 месеца в цялата търговска мрежа на Yettel и в онлайн магазина на оператора с въвеждане на промокод AIRPODS, без да е необходимо продуктът да се добавя отделно в кошницата.

APPLE AirPods 3rd Generation с Lightning Charging Case са изключено леки, с характерния изчистен и стилен дизайн на бранда. Стъблото им е с 33% по-късно от това на предишното поколение, а към него е включен и сензор за управление на музиката и разговорите. Технологията на слушалките позволява възпроизвеждането на завладяващ пространствен звук – жироскопите и акселерометрите в AirPods работят заедно, за да проследяват движенията на главата, така че звукът от слушалките звучи сякаш носещият ги е в центъра на възпроизвежданото съдържание.

Безжичните слушалки позволяват до 6 часа време за слушане и до 4 часа разговори с едно зареждане, а само 5 минути в красивия кейс дават цял час с любимото аудио съдържание. С възможността за зареждане от Lightning Charging Case потребителите се наслаждават на до 30 часа време за слушане на музика и подкасти.

Както AirPods, така и Lightning Charging Case са с рейтинг IPX4 водоустойчивост, така че да са верен спътник на потребителите навсякъде – и в тежките тренировки, и дори когато се появи дъжд. Те са изключително лесни за употреба и работят чудесно с гласовия асистент на Apple за максимално лесно управление.

Слушалките са отлично допълнение към всеки смартфон от серията, който носи характерния за Apple дизайн, качество на използваните материали и висока производителност. Специалните аудио технологии и съвместимостта между всеки iPhone 14 и слушалките гарантират първокласно мултимедийно изживяване и поглъщащ звук.

Повече за офертата и пълните ѝ условия можете да откриете на сайта на оператора.