Всички смартфони в портфолиото на оператора се възползват от предимствата на пакета от услуги „Смартфон вселена”, който осигурява на клиентите редица предимства като удължена гаранция от три години, сертифициран сервиз, възможност за застраховка на телефона и опция за връщане на старо устройство за рециклиране.

Част от промоционалните предложения са:

Honor Magic 6 Pro предлага прекрасен 6.8-инчов OLED дисплей, който поддържа 120Hz честота на опресняване и невероятни 5000 нита максимална яркост. Телефонът разполага с 50MP основна камера с регулируема апертура, както и 180MP перископна камера за впечатляващо приближаване, което го прави отличен избор за любители на фотографията. Батерията от 5600mAh със силикон-карбонова технология осигурява изключителна издръжливост, като поддържа до 80W бързо зареждане. До края на месецасмартфонът може да бъде закупен с до 500 лв. по-малко от редовната си цена, като част от кампанията – за 1179,99 лв. в брой или на вноски по 57,59 лв. на месецс двугодишен абонамент за Total Unlimited 59.99.

iPhone 15 Pro Max предлага значителни подобрения спрямо предходната генерация, най-вече с новия чип A17 Pro, който осигурява по-висока производителност и енергийна ефективност, идеална за игри и взискателни задачи. Устройството разполага с 5-кратно перископично увеличение, което предоставя по-ясни и детайлни снимки дори при слаба светлина. Видео възможностите са подобрени с 4K запис при 60FPS, а новият USB-C порт позволява по-бърз трансфер на файлове и лесно свързване към външни устройства. Върховият флагман на Apple също се предлага с до 500 лв. по-ниска цена от редовната, като част от настоящата кампания. Той може да закупен за 1649,99 лв. в брой или за 78,99 лв. на месец с договор за план Total Unlimited 59.99 за две години.

Motorola Edge 50 Ultra 5G е смартфон с уникален дизайн и 6.7-инчов OLED дисплей с честота на опресняване от 144Hz, осигуряващ ярки и плавни визуализации. Устройството разполага с впечатляваща 50MP основна камера, допълнена от 64MP телефото и 50MP ултраширокоъгълна, което гарантира отлични снимки и видео възможности. Предната камера е 50MP, идеална за висококачествени селфита. Със Snapdragon 8s Gen 3 процесор, 16GB RAM и 1TB памет, телефонът предлага отлична производителност и е подходящ за съхранение на голямо количество данни и мултимедия.

Като част от комплекта, устройството се предлага със слушалки Moto Buds+, добавящи още повече стойност към цялостния пакет. Те използват иновативната технология Dolby Head Tracking, която винаги поставя потребителя в центъра на музикалната сцена. Разполагат още с двойни динамични драйвери, които предоставят аудио с висока разделителна способност, ANC, еквалайзер, сертифицирани са от Bose и издържат до 38 часа използване, заедно със заряда на кейса. Цената на комплекта в момента е намалена на 829,99 лв. в брой или 39,99 лв. на месец с двугодишен план Total Unlimited 59.99.

Huawei Watch GT 3 серията на Huawei, също е представена с намалени модели в промоцията. Тези смарт часовници съчетават елегантност с иновативни функции и се предлагат в две основни версии – 46 мм и 42 мм, които са подходящи както за мъже, така и за жени. Вариантите с 42 мм предлагат по-фин и деликатен дизайн, докато 46 мм моделът впечатлява с класическата си естетика. Вградените функции за мониторинг на здравето, включително следене на пулса, кислородното насищане на кръвта и дори мониторинг на съня, правят HUAWEI WATCH GT 3 отличен личен асистент за поддържане на здравословен начин на живот. Цената за всеки един от моделите в момента е 279,99 лв. в брой или 12,99 лв. на месец с лизинг за две години.

Samsung Galaxy Watch6 Classic 47 mm LTE предлага голям 47 мм дисплей с 30% повече екранна площ спрямо предишния модел и елегантен дизайн, вдъхновен от класически часовници за гмуркане. Снабден с въртяща се рамка и здраво сапфирено стъкло, часовникът е устойчив на вода и прах, сертифициран с IP68 сертификат и издържащ до 5 ATM налягане. С до 40 часа живот на батерията и бързо зареждане, което възвръща 45% от заряда за 30 минути, Watch6 Classic е перфектен за активен начин на живот и работа. Моделът използва Wear OS, съвместно разработен от Samsung и Google, която предлага достъп до Google Play Store директно на часовника и поддържа интеграция с приложения като Google Maps, Spotify и Samsung Health, което прави лесно проследяването на тренировки и здравни показатели. Цената му в момента е 599,99 лв. в брой или 26,99 лв. на месец за две години.

Пълния списък на устройствата, включени в промоцията, можете да откриете тук.