SAMSUNG Galaxy A34 5G идва с изчистен и елегантен дизайн в разнообразни цветове. Моделът създава изображения с кристално качество дори при ниска осветеност или ярка светлина, като използва водещите иновации на SAMSUNG Galaxy – Nightography и изкуствен интелект, за своята тройна камерa. Тя е с 48MP основен сензор, а работата му се допълва от 8 MP ултра широкоъгълна камера и 5 MP камера за макро снимки.

Смартфонът разполагасъс страхотен 6,6“ Super AMOLED екран с подобрената технология Vision Booster и честота на опресняване от 120 Hz. Потребителите могат да се наслаждават на огромно количество съдържание, да правят и съхраняват снимки, видео и различни приложения, разчитайки на 6GB оперативна памет и 128 пространство за съхранение, плюс поддръжка за microSD карта до 1TB. Galaxy A34 5G работи безупречно с чип Mediatek MT6877V Dimensity 1080

Благодарение на батерията с капацитет от 5000 mAh Galaxy A34 5G остава зареден по-дълго време, като при стандартно ползване потребителите могат да се насладят на до два дни ползване. Разходът на енергия пък се оптимизира въз основа на начина по-който потребителят ползва своя телефон чрез функцията Adaptive Battery.

Не на последно място, SAMSUNG гарантира до четири поколения обновления на операционната система и пет години актуализации на сигурността за Galaxy A34 5G, a от Yettel смартфонът идва не с 2,а с 3 години безплатна гаранция. Така потребителите имат достъп до най‐новия софтуер и сигурност и си гарантират максимално дълъг живот на любимото устройство.

Нa yettel.bg SAMSUNG Galaxy A34 5G се предлага в четири цвята – лайм, графитено, виолетово и сребристо.

Повече за офертата и пълните ѝ условия можете да откриете на сайта на оператора.