"Строймаркет Инекс” предлага богат асортимент от над 15 000 продукти от утвърдени български и европейски производители в строителния бранш и обзавеждането на бани. В него ще намерите голямо разнообразие от системи за сухо строителство, фасадни и покривни системи, хидроизолации; градивни материали - тухли, газобетон и др.; "ВиК”-а, елетро- и топлоизолационни материали; бои, лакове, лепила и тониращи системи.

А така също ел. инструменти, железария и машини; крепежни елементи, ръчни инструменти и аксесоари; широка гама от ламиниран паркет и PVC облицовки.

И още: фаянс, теракота, санитарен фаянс, смесители, обзавеждане на бани и кухни; осветителни тела и консумативи с високо качество на изработка и дизайн.

Клиентите на "Строймаркет Инекс" могат да разчитат на големи складови наличности, бързо и професионално обслужване, компетентна помощ от висококвалифицирани консултанти. Като допълнителни удобства магазинът предлага тониране на бои, безплатен 3D проект на банята, безплатен транспорт на закупените стоки в рамките на града.

"Строймаркет Инекс” се намира на бул. "Васил Кънчов" 122 (на входа на Враца откъм Мездра).

Работното време на търговския обект е: от понеделник до петък - от 8:00 до 19:00 часа, събота - 8:30 до 17:00 часа, неделя - от 8:30 до 15:00 часа.

"Строймаркет Инекс” - гр. Враца: всичко за строителството и ремонта под един покрив!

* Платен рекламен материал