Подгответе детето с вай-важните ученически принадлежности

Включете го в избора на раница, несесер, кутия за хранене, бутилка за вода, тетрадки и тефтери. Нека те отговарят на неговия вкус и му създават настроение.

Обновете гардероба на своето дете за нови приключения с голямото разнообразиe в магазина на Pepco, който може да откриете на втория етаж в Търговски център „Суми“.

Купуването на дрехи за този повод не е наложително, но трябва да признаем, че всеки родител иска да види порасналото си дете да сияе.

За по-големите, които искат да бъдат стилни и бляскави могат да посетят магазините за дамска и мъжка мода - S and S“, „Estefan“ и „Favori, както и българската марка „Franco Ferucci“.

Ако търсите елегантни, спортни или небрежни обувки - какъвто и да е вашият стил – в магазина на Tendenz ще откриете точните предложения.

В крак с технологиите

Идват големите подготовки и набавяне на безброй много неща, така че децата да имат всичко необходимо и да се справят с новите предизвикателства, които ги очакват.

В тази връзка един от ключовите моменти е набавянето на техника и някои интересни аксесоари, които са необходими, а и някои от тях биха били допълнително удобство за вас и вашето дете.

В магазина ЗОРА в Търговски център „Суми“ има страхотни предложения, които ще са ви необходими, за да бъдете напълно подготвени и безпроблемно да се справите с новата учебна година.

Именно затова и днес лаптопите или таблетите са сред задължителните устройства, които те трябва да имат. Принтерът също е страхотно допълнение във всеки дом и удобство за ученика. Смартфон или Смарт часовник за по-голяма сигурност, за да поддържате връзка с вашето дете. И всичко това е само малка част от богатия избор на необходимите устройства и аксесоари, които се предлагат в магазин ЗОРА.

Не на последно място, след сериозната подготовката за училище, в магазина на „Farko“ може да зарадвате своите деца с безкраен избор от детски играчки.

Топ оферти в магазините в Търговски център „Суми“ – Враца.

Ще го откриете на площад „Македония“, булевард „Демокрация“ 16.